Riverbank Revelations

“Jullie bassist is sex op een stokje” – Tom Eysink Smeets, Orgaanklap

Naast Ruben Wahab met zijn sexy heupbewegingen bestaat de band uit de krachtige bluesy stem van Noah Litampha, de gelikte licks van Jerry Weidema en de rockende ritmes van Bart van Leuven.

Riverbank Revelations, begonnen in begin 2015, is een blues / rock ‘ n ‘ roll band uit Haarlem, de stad aan de rivier Het Spaarne, waar de naam uit voortgekomen is. Met invloeden van artiesten als The Rolling Stones, The Beatles, Robert Johnson en Cream proberen zij de oude blues en rock ‘ n ‘ roll muziek met hun eigen nummers in een nieuw jasje te steken.

Ondertussen hebben ze al aardig wat optredens afgeleverd waaronder in het Het Patronaat, op Beeckestijnpop, bij oude rockers in een bejaardenhuis en zijn ze zelfs te gast geweest in een kasteel in België!

Op het moment zijn ze druk bezig met het opnemen van nieuw materiaal om binnenkort uit te brengen. Hou ze dus goed in de gaten!

Riverbank Revelations is klaar om jou een topavond te bezorgen, dus zorg dat je er bij bent!

“A man must rise from his bed in the morning to get his work done. Whatever that work may be. It needs to get done.” – Een anonieme blues-muzikant uit Mississippi.

single-image